Svenskt tenn - Fornasetti

Svenskt tenn har gjort ett fat i samarbete med italienska Fornasetti. Fatet pryder en "karta" över Stockholm som ritades av Josef Frank 1939. En kombo som jag avgudar men fatet är i en lite högre prisklass än vad jag själv har råd med då det ligger på 1800kr. 100 upplagor har tillverkats och kommer köpas av nöjda kunder kan jag tänka mig.

Bilder, svenskttenn.se
 

DIY - copper vase

Idag testade jag något jag aldrig gjort förut. Bladkoppar, jättekul och resultatet tycker jag själv blev bra. Vad tycker ni? 
 
Enda som saknas nu är något att ha i vilket kommer inom kort hoppas jag.
 
Det som behövs är någon vas som man tycker om, bladkoppar (alt. Bladguld, bladsilver) änläggningolja och en mjuk pensel.
 
Bilder, privata
 

Monday

Fin lägenhet från hemnet

Bilder, hemnet

For your clothes

En kläddställning tycker jag inte bara ska vara bra och smart utan även snygg. Vilket gör att det blir en möbler bland ens inredning. Här kommer några av mina stående favoriter. 

1. -Hay    2. -Granit    3. -Asplund    4. -House doctor    5. -Habitat    6. -Normann copenhagen


Bild, montage
 

Mirror mirror on the wall....

Själv är jag väldigt svart och vit av mig både inom mode och i inredning och design men att få in en liten färgklick skadar aldrig. Och på detta sätt tycker jag är exemplariskt. En snygg spegel med en annorlunda klick färg. Denna spegel kommer från Petite friture. Den finns att hitta här om ni också gillar den.


Bilder, petitefriture.com
 

RSS 2.0