Notepad

Gjort en lite roligare notepad idag, jätte enkelt. En pensel, ett litet block och lite färg. 
Får ursäkta dom dåliga bilderna. (iphone)
Vitt vitt vitt

Vita trägolv är nog det snyggaste jag vet. Helst ska det ju då va ett gammalt trägolv. Lite synd då att man bor i en hyresrätt där inte allt man vill får göras. Container
Bilder från design.org
Dr Martens

Har just nu fyra par Dr Martens som jag är riktigt nöjd med. I vissa av dom lever jag nästan i, så varför inte utöka min lilla samling med dessa fyra par?!Prästgård

I tidningen Residence hitta jag detta. En gammal prästgård som fått nytt liv. Inte helt fel  


Bilder från Residencemagazine


 

Photo

Fick med en hel del godsaker från min farmors och farfars gamla lägenhet, hem till borås. Mor och far plockade med lite saker som jag kanske tyckte om, och om jag gjorde. GULDGRUVA. Kristallklart

Idag blev dom mina. 6 styckna Hobster glas från lagerhaus. Förbaskat snygga
 

Writer Stop Window Chair
Varför?

Bland det konstigaste och fulaste jag sett.
Snus kuddar. Någon som är sugen på att köpa?? Snygga och enkla DIY tips

Här är endel snygga och enkla saker att göra själv, tips om ni har tråkigt en dag kanske. När jag ser sånt här blir jag bara sugen på att göra massa saker. DIY när det är som bäst. 
Inspiration Inspiration

Design house Stockholm

Två favoriter från Design house Stockholm.

Rock chair designad av Fredrik Färg. 

Work lamp designad av Form Us With Love

Griffel

I hallen hemma i borås har vi målat en hel vägg med griffeltavelfärg. Jätte enkelt och riktigt roligt. Alltid kul att måla elle bara skriva lite ibland. Veckoplanering, inköpslista, meddelanden m.m :)
Detta lilla söta meddelandet skrev Sara när jag åkte hem till ardala/skara för att jobba. 

Photowall


Ny skylt

Ny skylt i samlingen. Hittade den i skogen när jag och Sara skulle plocka svamp. Ingen svamp fick vi men en skylt blev det allt.Bygglampa

Ny lampa från claes ohlson. Det är en bygglampa men med en 15 w lampa så blir det en perfekt belysningspunkt i hallen vid den nya hyllan

Washi

Med hjälp av washi tejp så gjorde jag våra köksskåp lite fräschare, genom att tejpa på hyllkanten. Valde en svart vit prickig som gjorde ganska stor skillnad. Tog tyvärr ingen bild före men det va en gammal sliten grå och röd list som satt där. 
Ett billigt och lätt tips. Washi tejp, går att tejpa på nästan allt.


Hyllis

Med hjälp av 4 stycken hyllor (hyllis) från ikea så blev det en ganska bra skohylla. Det va fyra stycken hyllplan på varje hylla i början men tyckte det va för lågt så jag fick såga isär två andra hyllor så jag fick 2 extra hyllplan, vilket medgav en bra höjd. Länk till hyllan http://www.ikea.com
 

A B C

En samling snygga bokstäver
 

 

New in

I lördags blev det en sväng till jönköping för att kolla lite. Blev ju såklart något nytt som vanligt.                                                        .                                                                                                                                                  
 
Den här snygga glaskupan från åhlens. Just nu är det inte klart var den ska stå och med vad inuti så bilden är inte rättvis. Även den svart vita trådrullen fick åka med hem. Gillar att något så enkelt kan va så snyggt. Hittad på granit som är en av mina favorit butiker. 
Ett block, en sax och en penna som man målar på glas hittade vi också på granit
Så coola rullskridskor som på hittade på en liten loppis blev ju perfekt i string hyllan
En äggklocka med magnet som nu sitter på kylskåpet. Passar riktigt bra i köket faktiskt
 

Blogg.se......

Har inte hänt så mycket här nu då det ej funkar lägga upp några bilder. Men så fort det går så har jag lite nytt att visa.
                                                                     Håll ut!!

Tid över

Lite kvällstid över. Tog fram blocket och fick fram en stol. Kanske ta och bygga ihop någon dag


Dreamcatcher

Började småpyssla lite igår och idag blev den klar. En drömfångare. 

Drömmar

Att drömma är ju aldrig fel. Har en dröm om att ha en mc någon gång och då vill jag ha något i den här stilen. En bobber :) Den ska va helt svart och ska åkas med läderjacka haha. Fan va cool man skulle känna sig då eller.. 
 

Sommarpresenter gör mig glad

Kör väl ett till när jag ändå håller på. Fick en radio av mor och far som en liten sommarpresent. Riktigt snygg är den. Funkar hur bra som helst också vilket är kul. Sedan har jag fått en plåtskylt utav en polare (svedberg) tack :) passar perfekt. Och nu är snart väggen full.

String

Hemma i Borås tills imorgon så tänkte blogga lite. Har idag satt upp vårat loppisfynd som vi köpte för ett tag sen. En string hylla (dock inte äkta för den som inte ser det ;) ). Passar riktigt bra där i hörnet tycker jag. Så har flyttat saker fram och tillbaka till hyllan men så här blev resultatet iaf. 
Nöjd!!
 
 

RSS 2.0