Montreal

Behöver inte skriva så mycket till denna underbara arkitektritade lägenheten känner jag. Den ligger i montreal och har allt skulle jag vilja säga. Titta och njut!

 
Bilder, design-milk.com


Posters

Jag forstätter lite i samma spår som tidigare inlägg med just marmor. Nu som posters. Den här serien poster kommer från Playtime och finns i bokstäverna FAUX. Kostar 429kr och finns på artilleriet. Det har varit mycket populärt att ha bokstäver i alla dess slag hemma och detta tycker jag själv är ett av de snyggaste sätten att ha dom. Vad tycker ni?    


             
                        
              
 

Bilder, artilleriet
 

M&C in the kitchen

Marmor och koppar är några material som passar väldigt bra ihop. Jag själv drömmer om att ha ett kök fullt med just dessa material. Så därför kommer här några av mina favoriter till köket.


1. Mortel, Horwood - Kockbutiken.se 2. Hushållsassistent, Kitchen aid - Bagarenochkocken.se 
3. Bricka, Hay - Rum21.se 4. Skärbräda, House doctor - Mytivoli.se 5. Traktörskastrull, Eva solo - Royaldesign.se 6. Kanna, Stelton - Royaldesign.se
 

Menu

 
Nyhet från menu, POV heter serien, en enkel men väldigt snygg serie med ljushållare och ljusstakar i fyra olika färger. Ni hittar dom hos Royal design. 
 
Bilder, dezeen.com

Daily inspiration


Bilder, hemnet

DIY - glas

Hittade "svetsglas 6x12cm" på jobbet (jula) för några dagar sen och tänkte testa om det gick att göra något kul. Visst gjorde det de, gjorde en liten vas kan man väl kalla det och även en liten ljusbox. Blev helt okej tycker jag, har lite glas kvar så kan nog komma att bli lite annat roligt också. 

Det enda som behövs är glas såklart, glasskärare, lim och en linjal

 

Bilder, privata
 

Pencil

 
 
 
 
Jag har hittat något som jag har högt upp på min önskelista. FiftyThree har gjort en app som heter paper där man kan skissa göra diagram och mycket annat. Och nu har dom även tagit fram en penna som gör det enklare, Pencil heter den och kommer i två varianter. En i valnöt och en i svart aluminium. Just det svarta pennan önskar jag mig. Priset är inte så farligt heller, 49.95$.
 
Bilder, design-milk

Rough

Allt rätt i denna bostad. Det grova betongtaket, stora fönster, all clean vit design som trappan som nästan gör sig till ett konstverk med sin enkelhet. Finns så mycket snyggt och ideerna blir inte färre i min lilla hjärna. Längtar efter egen lägenhet för varje dag.


Bilder, dezeen.com
 
 

RSS 2.0