Projekt

Ja det har blivit ganska dåligt med bloggande på den senaste tiden, får ursäkta för detta. Nu har jag dock börjat sälja lite smycken som jag gör. Nedan ser ni lite utav dom saker jag gjort och säljer men vill ni se mer så får ni kika in på min instagramsida "jeppesjewelry". Blir ni kanske sugna på att lägga en liten beställning kan ni höra av er till jeppesjewelry@hotmail.se


Bilder, privata

The Kirkwood chairs

Dessa stolar tycker jag skulle passa hur bra som helst till ett enkelt stilrent matbord. Och om man hade haft en liten verkstad här hemma så skulle jag nog själv gjort mig några sådana. Gjorda på återvunnet trä från golv och gamla möbler.


Bilder, hendzelandhunt.com

Yellow

1. Matta, Ikea. 2. Bord, Ilva. 3. Fåtölj, Artilleriet. 4. Kudde, Svenskttenn. 5. Lampa,Designonline. 6. Ljus, H&M.


Bild, collage

Smycken

Idag har jag gjort fyra ny armband två till mig och två till Sara. Har riktigt fastnat för att göra smycken, riktigt rolig. 

Blir ni intresserade av att köpa något av allt jag gör så säg gärna till så kan vi nog ordna det :)


Till mig.Till mig.Till Sara.Till SaraDessa tre gjorde jag för ett tag sedan, inte hunnit lägga upp dom här på bloggen. 

Bilder, privata
 
 

Helgen som var

Glömt att berätta om vad jag gjorde i helgen. Det är ju nu Stockholm food district i Sturegallerian fram till 12 maj. Massa gott finns att smaka på från olika kockar och leverantörer. Och i fredag och lördags hade vi på royal design äran att stå med Louise Johansson som vann första året att sveriges mästerkock. Hon stod för lite mat och sålde även sin kockbok (taste by louise), medans jag och min kollega anna sålde lite knivar från global. Hade även Sara från Sundqvist där som kan allt om global, vilket var jättekul. 

Om ni blir lite sugna på maten som är på bilden så klicka dig vidare till receptet här. Det var alltså detta Louise bjöd på, jättegott!!!


Bilder, 1, lånad från taste by louise facebook page, 2, tastebylouise.se 
 

RSS 2.0