Own posters

Har varit inne ganska mycket på snygga posters så nu har jag gjort mina egna. Här är tre av dom som går i en marmor serie. Tanken är att jag ska fixa dessa på riktigt affischpapper i några olika storlekar. Är ni intresserade av någon av dessa så maila gärna till emanuelsson_91@hotmail.com

 

Bilder, privata
 

DIY - Chalkboard

Det finns många sätt man kan använda griffeltavel färg och väldigt enkelt att göra egna roliga DIY med det. Själv så målade vi när vi bodde i borås en hel väg i hallen som man då kunde skriva veckolista mm. Här nedan kommer några av de snyggaste tipsen jag hittat. 
 
Bilder, pinterest

Home inspiration

Ett hem med mycket stil. Helt i min smak. Va tycker ni? Mer bilder hittar ni här.Bilder, hemnet


Habitat

Ja en ny period i livet har börjat då jag börjat jobba på Habitat. Jobbat lite över en vecka och trivs jättebra. Gillar utbudet då det finns allt från ett klassiskt designspråk till ett modernt. Kom gärna in och hälsa på oss på plan 2 i PUB huset. Här nedan kommer några av mina personliga favoriter.
 Bild, privat kollage av bilder från habitat.eu

DIY - copper & marble

Länge tänkt att göra dessa lampor. Ni har säkert sett liknande förut och det finns många olika remake på dessa. Och nu kommer då min. Jätte enkla att göra. Jag har använt mig att pappersrullar och sedan plastfilm i marmor och koppar. Sedan också då två stycken E27 socklar med sladd och två passande lampor. Lamporna kommer dock att uppgraderas inom snar framtid. Hoppas ni gillar dom.
 
Bilder, privata

Daily inspiration


Bilder, hemnet & bloodandchampagne 

Ylva Skarp

 
Senast på Formex fastnade jag mycket för Ylva Skarps prints. Hela hennes monter va underbar. Så nu tänkte jag visa mina favoriter från henne. Gå in här om ni vill kolla på mer eller för att beställa.
 
Bilder 1,2,3,4 ylvaskarp.se, bild 5, privat
 

RSS 2.0